Підбірка відгуків клієнтів 2022-2023

с. Демидівка, Гайсинський р-н, Вінницька обл.

Вже більше 3-х років я активно використовую препарати Гуміплюс®. Мені подобається їхня комплексна дія та стабільно хороші результати. Візуально помітна різниця в порівнянні з сусідськими полями - рослини, оброблені біопрепаратами від Гуміплюс виглядають здоровими, я спостерігаю краще кущення та польову схожість рослин.  

Як на мене, особливо добре спрацювали препарати для посів. мату Гумікор® + Гуміам та деструктор стерні Гумістерн®. Також використовую рідкий препарат Гумісол®-плюс по листку на зернових, олійних та кукурудзі разом з ЗЗР, щоб зняти пестицидні стреси та наслідки нестачі вологи.

Щодо врожайності, результати говорять самі за себе: на озимій пшениці я отримав 65 ц/га, на соняшнику - 37 ц/га, на кукурудзі - 78 ц/га. Ще відмітив, що класність врожаю підвищилась і збільшилась продуктивна біомаса рослин.

с. Саксагань, Кам'янський р-н, Дніпропетровська обл.

Вперше ми дізнались про Гумісол® аж у 2005 році та використовували його у своїй практиці у різних варіантах. Слід зазначити, що Гумісол® ще ніколи нас не підводив. Завдяки такій сировині як вермікомпост, ці біопрепарати працюють комплексно та насичують рослини безліччю корисних компонентів.

Це добриво ми застосовуємо на зернових культурах, олійних, бобових, баштанних, овочевих, плодово-ягідних. Вношу його протягом багатьох років і врожайність завжди вища, ніж у колег.

У 2023 році ми отримали врожайність на пшениці по соняшнику 65 ц/га, а на пшениці по гороху 83 ц/га. На гороху врожайність склала 38 ц/га, на соняшнику 34 ц/га. Під час жари пшениця та горох не згоріли, а продовжували вегетацію, що дало прибавку врожаю, та якість була вищою.

До того ж, з Агрофірмою “Гермес” завжди приємно працювати. Це надійний партнер, якого ми рекомендуємо для всіх, хто хоче отримати високі врожаї та не витрачати зайвих коштів.

с. Смолдирів, Звягельський р-н, Житомирська обл.

Знайомі порекомендували нам включити препарати Гуміплюс® до своїх технологій вирощування і ми успішно використовуємо їх майже 10 років поспіль.

У 2023 році ми вирощували пшеницю, ячмінь, полбу та кукурудзу. Вермідобрива Гуміплюс® застосовуємо для внесення в ґрунт, передпосівної обробки насіння та для листкових підживлень. Завжди дотримуємось рекомендацій виробника.

Бачимо візуальний ефект, адже покращується польова схожість культур, опірність хворобам, озимі культури краще переносять зимовий період. Врожайність теж нас цілком задовольняє. На ячменю з добривами Гуміплюс® ми отримали 27 ц/га, а без цих біодобрив 23 ц/га.

Ми вже придбали партію Гумікора® на сезон 2024 і щиро рекомендуємо Агрофірму "Гермес" для співпраці. Ця компанія має великий досвід та здатна знаходити індивідуальний підхід до кожного клієнта.

с. Лизогубова Слобода, Згурівський р-н, Київська обл.

Наше господарство можна вважати просунутими користувачами препаратів Гуміплюс®, оскільки ми працюємо з ними з 2011 року. Ми повністю інтегрували ці вермідобрива до нашої технології та використовуємо їх для обробки насіння, позакореневого підживлення та деструкції стерні.

Щодо результатів цього сезону, то врожайність пшениці з Гуміплюс® склала 68 ц/га, що на 3 ц/га більше ніж на контрольній ділянці, а на соняшнику  1,5 ц/га. Ми відмічаємо покращення польової схожості культур, підвищення класу пшениці з 3 класу на клас 2, а по соняшнику зафіксували підвищення вмісту олії та вмісту жиру в насінні. В цілому на ділянках з препаратами Гуміплюс® рослини більш стійкі до хвороб.

Тому результатами ми цілком задоволені, добрива Гуміплюс® мають всебічну комплексу дію на рослини та легко вписуються до наших технологій вирощування.

с. Сухий Єланець, Миколаївський р-н, Миколаївська обл.

Вже більше 5 років я успішно використовую препарати від ТМ Гуміплюс® - Гумісол®-плюс та Гумікор при вирощуванні пшениці, ячменю, соняшнику та гороху.

Під час обробки насіння та листкової обробки я додаю ці добрива до бакової суміші, поєднуючи з фунгіцидом, бором, карбамідом. Інколи по зерновим навіть пробував комбінацію з гербіцидом.

При листковій обробці я використовую препарат лише один раз за сезон та дотримуюсь рекомендацій виробника, збільшуючи одноразову норму до 0,7 л/га - це допомагає досягти оптимальних результатів.

Врожайність з використанням препаратів Гуміплюс® на соняшнику дає до 25 ц/га, а по пшениці до 45 ц/га. Рослини виглядають здоровими, і я не помітив жодних ознак стресу. Планую продовжувати нашу плідну співпрацю і надалі.

смт. Опі́шня. Зіньківський р-н, Полтавська обл.

За понад 20 років досвіду у вирощуванні картоплі, 15 з них я користуюсь добривами Гуміплюс. За цей час я переконався високій якості та ефективності цих препаратів.

Мені подобається рідке комплексне добриво Гумісол®-плюс з мікроелементами, яке вже стало невід’ємною частиною моєї робочої технології. Застосовую цей препарат для вирощування розсади та для внесення в ґрунт.

На картоплі та інших овочах я помічаю чіткий позитивний ефект. Рослини стають більш стійкими до екстремальних погодних умов - таких як спека та морози, а також ефективно реагують на дефіцит чи надлишок вологи та менше хворіють.

З власного досвіду впевнено рекомендую всім, хто ще не спробував добрива Гуміплюс®, спробувати і впевнитись у дієвості цих препаратів.

с. Нове, Лозівський р-н, Харківська обл.

За більше ніж десятирічну співпрацю з Агрофірмою “Гермес” ми здобули великий досвід впровадження рідких препаратів Гумісол® до своєї агротехнічної практики. Останні роки ми використовуємо комплексні препарати Гумісол®-плюс з мікроелементами та Гумісол®-прима NPK для підживлення зернових, гороху та соняшника.

Ці препарати допомагають забезпечити активний ріст і розвиток рослин навіть в посушливих умовах, сприяють отриманню гідних результатів по врожайності, а також значно покращують його якісні характеристики.

По пшениці маємо результат по врожайності 60 ц/га і більше, по ярому ячменю 45 ц/га і більше.

Ми впевнено рекомендуємо іншим аграріям звернути увагу на використання комплексних препаратів Гуміплюс® для покращення сільськогосподарських рішень.

с. Дружба , Красноградський р-н, Харківська обл.

Наше господарство спеціалізується на вирощуванні органічної продукції, тому для нас вкрай важливо використовувати у своїй агротехнології максимально екологічні та ефективні препарати, які мають органічний сертифікат за всіма міжнародними стандартами. Цим критеріям повністю відповідає продукція Гуміплюс®.

Для себе ми обрали рідкий препарат серії Гумісол®-плюс для плодово-ягідних культур. Це дуже цікавий продукт, адже він вироблений на основі вермікомпосту, що робить його максимально природним за походженням, а головне - дієвим.

Комплексне добриво Гумісол®-плюс ми використовуємо для кореневого та позакореневого підживлення плодово-ягідних культур. Під впливом його дії підвищується класність врожаю, рослини краще почувають себе у стресових умовах, особливо ми відмітили цей ефект в умовах високих температур.

Ми вже понад 5 років успішно працюємо з Гумісолом® і з задоволенням рекомендуємо його використовувати іншим фермерам, особливо тим, для кого важливий органічний статус і висока якість продукції.

с.Росолівці, Хмельницький р-н, Хмельницька обл.

Завдяки препаратам Гуміплюс® я отримав результати по врожайності на рівні з сусідами, які використовували мінеральні добрива. Без препаратів Гуміплюс® врожайність була 28 ц/га,а з Гуміплюс - 34 ц/га.

Наше господарство спеціалізується на вирощуванні сої. З 2019 року ми впровадити в свою технологію біопрепарати Гумікор® та Гумісол®-плюс для бобових. Поєднуємо їх у баковій суміші з інокулянтом при обробці насіння та разом з гербіцидами й фунгіцидами для обприскування по вегетації.

Препарати показують свої протекторні властивості, рослини стійко переносять несприятливі умови, швидше оговтуються від стресів, до того ж збільшується продуктивність рослин. Результатом застосування я дуже задоволений, ми плануємо продовжувати співпрацю і надалі.

с.Величківка Корюківський район Чернігівська обл.

У своїй практиці, я використовую лінійку рідких добрив на основі вермікомпосту Гумісол® з мікроелементами. Працюю з ними давно, ще з 2012 року. Роблю двократну листкову обробку разом з гербіцидами.

Позитивні результати отримував на картоплі та зернових. Препарат Гумісол®-плюс відмінно зарекомендував себе в умовах нестачі вологи, дає хороший результат по врожайності та покращує якість с/г продукції. Не дивлячись на те, що араз мінеральні добрива вносимо в мінімальній кількості через їхню високу ціну, врожайність по ячменю та вівсу цього року вийшла на рівні 35-40 ц/га.

Якщо ви шукаєте ефективні та доступні рішення для підвищення рентабельності свого бізнесу - спробуйте препарати Гуміплюс®, це вдалий вибір.

Підбірка відгуків клієнтів 2022-2023