Підбірка відгуків клієнтів Черкаська обл. 2022-2023

м. Чигирин, Чигиринський р-н, Черкаська обл.

За 21 рік роботи у сільському господарстві я випробував чимало препаратів на своїх полях. З біодобривами Гуміплюс® я знайомий з 2020 року. У цьому сезоні використовував рідке добриво Гумісол®-плюс Бобові для обробки сої, вносив його двічі по листку у нормі 0,5 л/га. Перша обробка була спрямована для пом’якшення біотичного стресу, а друга - після внесення інсектициду.

У порівнянні з контрольною ділянкою протягом вегетації, на ділянці з Гумісолом® я відмітив краще кущення рослин та відсутність пестицидного стресу. Результат по врожайності також виправдав мої очікування, оскільки врожайність зросла на 200 кг у порівнянні з контролем. Соя в мене була дуже простого сорту та дала 18 ц/га на контролі проти 20 ц/га з Гумісолом®. Також я відзначив покращення якісних показників та збільшення маси 1000 насінин.

Задоволений отриманим результатом із застосуванням препаратів Гуміплюс®.
З чистою совістю рекомендую їх іншим фермерам, оскільки вони справді ефективні.

с. Білозір’я, Черкаський район, Черкаська обл.

Добрива Гуміплюс я успішно використовую у вирощуванні таких культур як пшениця, ячмінь, кукурудза та картопля. Для обробки насіння затосовую суспензійний стимулятор-коренеутворювач Гумікор®, а для обробки по листку - рідкий препарат Гумісол®-плюс.

Зазначені препарати не тільки демонструють високу ефективність, але і є дуже зручними у використанні. Я поєдную їх у баковій суміші з гербіцидами, інсектицидами та карбамідом, що забезпечує комплексний підхід до захисту та живлення рослин.

Я задоволений отриманими результатами: врожайність пшениці сягала 60 - 80 ц/га, а кукурудзи - 80 - 100 ц/га. До того ж збільшувалась продуктивна біомаса та був помічений явний антистресовий ефект - рослини стали більш стійкими та витривалими у непростих умовах посухи та високих температур.

З власного позитивного досвіду використання, з задоволенням рекомендую добрива Гуміплюс® іншим фермерам, які прагнуть високих врожаїв.

м. Сміла, Черкаський р-н, Черкаська обл.

З 2020 року наше господарство активно використовує препарати Гуміплюс® у вирощуванні соняшника та кукурудзи. Ми проводимо листкові обробки рідким препаратом Гумісол®-плюс у нормі 0,6 л/га, а суспензійне добриво Гумікор® вносимо в ґрунт у нормі 1-2 л/га.

Ці обробки сприяють зміцненню здоров’я рослин та підвищують їхню стійкість до хвороб і погодних стресів. Крім того, збільшується продуктивна маса рослин і маса 1000 насінин. На соняшнику ми зафіксували врожайність у 36 ц/га проти контрольної ділянки 34 ц/га, а на кукурудзі - у 117 ц/га проти 113 ц/га.

Ми переконались, що застосування препаратів Гуміплюс® дає конкретні позитивні результати, тому плануємо продовжувати нашу співпрацю і надалі.

Підбірка відгуків клієнтів Черкаська обл. 2022-2023