Підбірка відгуків клієнтів Кіровоградська обл. 2022-2023

с. Вербове, Голованівський р-н, Кіровоградська обл.

Користуюсь продукцією Гуміплюс® з 2015 року при вирощуванні кукурудзи, соняшника та сої. При обробці гербіцидом, додаю до бакової суміші додаю Гумісол®-плюс, щоб зняти пестицидний стрес та покращити якісні показники.

Контролю не залишав, але візуально бачу результат. Того року соя довго стояла зелена, була хороша кущистість та високий бал укорінення.

Загалом, ефективністю препаратом дуже задоволений, і це вже багато років підтверджується нашою успішною співпрацею.

с. Захарівка, Новоукраїнський р-н, Кіровоградська обл.

Вже 12 років поспіль використання рідкого біодобрива на основі вермікомпосту Гумісол®-плюс є надійним рішенням для нашого господарства. Ми використовуємо різновиди препарата Гумісол®-плюс з мікроелементами для зернових, кукурудзи та соняшника.

Проводимо обробки по листку у нормі 0,75 л/га. Врожайність з Гумісолом® виходить значно вища, ніж на контролі. Помітно збільшується маса 1000 насінин, вихід олії з 1 га та підвищується класність врожаю.

Також не можна не відмітити позитивний стан рослин впродовж росту та розвитку, рослини стійкі до хвороб несприятливих погодних умов.

Впевнений, що цей продукт буде відмінним вибором для будь-якого фермера, орієнтованого на високі результати за помірних витрат.

м. Мала виска, Новоукраїнський район, Кіровоградська обл.

Препарати з лінійки рідких добрив Гумісол®-плюс використовував для сої, соняшника, ячменю та картоплі, і залишився задоволений результатами.

Цього разу я вносив рідкий препарат Гумісол®-плюс Олійні разом з гербіцидом у нормі 1 л/га.  Навіть при високих температурах та недостатньому зволоженні рослини виявилися стійкими до спеки та добре перенесли відсутність вологи, а результати по врожайності виявились більшими за очікування.

По соняшнику я отримав 28 ц/га, а по сої - 30 ц/га. Враховуючи, що за весь сезон майже не було дощів,то це гарний результат, який перевищує середній показник по області.

Загалом, моє враження дуже позитивне. Я вже порекомендував ці препарати своєму товарищу. Спробуйте і ви.

с. Бірки, Кропивницький район, Кіровоградська обл.

У 2018 році ми прийняли вдале рішення і почали застосовувати препарати Гуміплюс® у своєму господарстві для внесення в ґрунт та позакореневого підживлення. Поєднуємо ці добрива на основі вермікомпосту разом з ЗЗР та КАС у баковій суміші, це дуже зручно та дає переконливі результати.

Рідке комплексне добриво Гумісол®-плюс з мікроелементами ідеально підійшло для нашої технології при вирощуванні кукурудзи, сої та пшениці. Врожайність на пшениці з Гумісол®-плюс Зернові становила 85 ц/га, а без застосування Гумісола® -78 ц/га.

Окрім прибавки по врожайності та покращення якісних характеристик продукції, комплексна дія препарата Гумісол®-плюс проявилась в антистресовій дії за умов спеки та посухи,а також у зменшенні фітотоксичної дії пестицидів.

Ми задоволені співпрацею з Агрофірмою “Гермес” та з щиро рекомендуємо препарати Гуміплюс®.

Підбірка відгуків клієнтів Кіровоградська обл. 2022-2023