Підбірка відгуків клієнтів Одеська обл. 2022-2023

смт. Овідіополь, Овідіопольський р-н, Одеська обл.

Вже не перший раз застосовую рідкий препарат Гумісол®-плюс Овочеві у своїх теплицях. Вирощую редиску сортів Аутелла та Селеста, додаю Гумісол під час вирощування розсади та листкової обробки.

Препарат подобається, бо дає легкий старт на ранніх стадіях розвитку рослин. В цілому бачу його антистресові властивості - рослини краще переносять низькі температури, також протягом вегетації помічаю підвищення коефіцієнту кущення та покращення продуктивної маси плодів.

Результати подобаються, будемо працювати ще.

с.Троїцьке, Біляївський р-н, Одеська область

Про добрива Гуміплюс® я дізналась від знайомих, вони розповідали про свої хороші результати. Я вирішила переконатись в ефективності цих препаратів на своєму полі -  результат нас приємно вразив! На пшенниці ми отримали прибавку в 2 рази більше ніж на контролі! 40 ц/га з препаратами Гуміплюс® проти 20 ц/га на контрольній ділянці - це супер-результат для посушливих умов нашого регіону.

Насіння пшениці ми обробили Гумікором, а потім, згідно до рекомендацій виробника, двічі попрацювали по листку рідким препаратом Гумісол®-плюс Зернові в нормі 0,5 л/га. При обприскуванні до бакової суміші також додавали сечовину та ЗЗР.

Окрім вагомої прибавки, також підвищилась класність врожаю, збільшилась маса 1000 насінин.  На фоні ділянки, що не була оброблена препаратами від Гуміплюс®,  спостерігалася краща польова схожість рослин, більш високий коефіцієнт кущення та бал укорінення. Також можна відмітити, що рослини краще переносили хвороби та перепади температур.

Результатами роботи з Гуміплюс® я дуже задоволена! Всім рекомендую спробувати та переконатися на власному досвіді.

с.Загнітків, Подільський район, Одеська обл.

Я вже не перший рік працюю Гумісолом® по соняшнику і стабільно отримую гарні результати. Додаю його разом з бором по листку у нормі 1 л/га. Мінеральні добрива не використовую взагалі. Не дивлячись на посушливі умови нашого регіону, цього сезону я отримав дуже хорошу прибавку.

З Гумісолом® врожайність була на 16 % вище, ніж на контрольній ділянці, 31,5 ц/га проти 27 ц/га відповідно. Особливо відмітив збільшення вмісту олії в порівнянні з ділянками, які не оброблялись.

Рекомендую препарати Гуміплюс® всім аграріям, які шукають перевірений і ефективний спосіб підвищити врожайність та якість свого врожаю.

Підбірка відгуків клієнтів Одеська обл. 2022-2023